...

Optimaliseer uw WKR-uitgaven en verhoog werknemerstevredenheid!

Betaal dagelijks en direct uit

Met jixbee kunnen medewerkers
zelf hun gewerkte uren uitbetalen

Het verdiende salaris altijd en overal bij de hand. Uitbetalingen verlopen veilig & snel. Benut uw WKR-budget effectiever met Salaris on Demand van Jixbee!

Video afspelen over Jixbee video animatie overlay

Geef werknemers direct toegang tot hun salaris, bonussen en overuren conform WRK.

Betaal salariscomponenten flexibel uit💸

Medewerkers Krijgen direct toegang tot hun verdiende salaris, overuren, vakantiegeld en bonussen. En betalen deze veilig, makkelijk & snel uit via hun smartphone.

Vergoed werknemers onkosten direct & automatisch📃

Medewerkers kunnen na goedkeuring direct hun onkosten vergoed krijgen, zonder extra administratieve handelingen. Bespaar tijd & geld zonder de boekhouding tot een chaos te maken.

Zien wat je verdient👀

Medewerkers krijgen real-time inzicht in al hun openstaande en beschikbare verdiensten. Zo weten zij precies wat er binnenkomt en kunnen beter anticiperen op wat er uit gaat.

Financieel management📈

Het beheren van de belangrijkste inkomstenbron is nog nooit zo makkelijk geweest. Toch nog uitdaginen of vragen? Check de tips & tricks of ga aan de slag met een budgetcoach. Spaar, betaal en beleg wanneer het uitkomt.

Download brochure:
Flexibel verlonen & onkosten vergoeden

Werknemers nemen vaak hun financiële zorgen mee naar de werkvloer. Dit heeft directe invloed op de productiviteit en werkprestaties van werknemers. Lees hoe Jixbee jouw personeel motiveert en ondersteunt met de beste Secundaire Arbeidsvoorwaarden, conform WKR richtlijnen!

Download brochure:
Flexibel verlonen & onkosten vergoeden

Werknemers nemen vaak hun financiële zorgen mee naar de werkvloer. Dit heeft directe invloed op de productiviteit en werkprestaties van werknemers. Lees hoe Jixbee jouw personeel motiveert en ondersteunt met de beste Secundaire Arbeidsvoorwaarden!

(On)zichtbare geldzorgen op de werkvloer

1 %

Van de huishoudens heeft geen spaargeld.

1 %

Van de huishoudens heeft het afgelopen jaar betalingsproblemen gehad.

1 %

Van al het ziekteverzuim wordt veroorzaakt door financiële stress.

1 %

Van de millennials leeft van salaris naar salaris.

De voordelen

Voor werknemers

Door meer financiële flexibiliteit en controle kunnen werknemers beter hun financiën beheren. Zo kunnen zij anticiperen op onverwachte uitgaven of hun vermogen laten groeien op hun termijn. Het inkomen beheren is nog nooit zo makkelijk geweest.

Rekeningen betalen is gemakkelijk en stressvrij met Salaris On Demand, omdat werknemers het geld krijgen dat ze hebben verdiend wanneer ze het nodig hebben. Geen gedoe en geen taboe.​

Met Salaris On Demand hebben werknemers meer controle over hun financiën. Zo kunnen zij sparen, betalen en beleggen op hun termijn, zonder zich zorgen hoeven te maken. Zo kunnen zij hun financieel welzijn verhogen.​

Als werknemers direct beschikking hebben over hun salaris, weten ze dat ze altijd genoeg geld op hun bankrekening hebben. De gemoedsrust die dit met zich meebrengt, kan van onschatbare waarde zijn voor werknemers die proberen de eindjes aan elkaar te knopen terwijl ze van salaris tot salaris moeten leven.

Het aanbieden van dit soort unieke (secundaire) arbeidsvoorwaarden kan bijdragen aan een hogere arbeidstevredenheid. Werknemers voelen zich gesteund en gewaardeerd door hun werkgever, wat een positieve werkomgeving bevordert.
Voor bedrijven

Werknemers met financiële stress of schulden zijn minder productief, verzuimen vaker en zijn dus minder goed inzetbaar. Het Nibud berekende dat een werknemer met een modaal inkomen en schulden een bedrijf gemiddeld zo'n € 13.000,- per jaar kost.

Een werknemer die zich gewaardeerd en ondersteund voelt is meer betrokken en geneigd om langer te blijven. Dit verhoogt de retentie en creëert een duurzame band.

Een medewerker die actief gebruik maakt van Salaris On Demand voelt een sterkere band tussen hun werk en wat zij verdienen. Hierdoor zullen zij gemiddeld meer uren werken omdat zij niet lang hoeven te wachten op hun beloning.

Mensen zullen sneller werken bij een bedrijf dat innovatieve en toffe (secundaire) arbeidsvoorwaarden biedt. Speel in op de behoeften van de jongere generatie en onderscheid je van de concurrent.​

Werkgevers die aandacht schenken aan financieel welzijn zien enorme voordelen. Het aanbieden van deze controle en flexibiliteit over het salaris helpt bij de werving, ondersteuning en binding.Probeer Jixbee gratis uit!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.