...

Interesse, vragen of kennismaken?

Neem contact met ons op

Contact info

Vul het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen 🙂

info@jixbee.com
+31 97 010 257 629

Eendrachtsweg 24,
3012LB Rotterdam

Volg ons op sociale media

Veelgestelde vragen

Salaris On Demand is een unieke employee benefit waarmee werknemers vóór de reguliere betaaldag toegang krijgen tot een deel van hun verdiende salaris. Het biedt financiële flexibiliteit en helpt onmiddellijke financiële behoeften te verlichten.

Het implementeren van SOD is eenvoudig. Ons team regelt de integratie met de bestaande salarissystemen. Alle betalingen verlopgen geheel automatisch en autonoom. Wij bieden uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces.

SOD kan het financiële welzijn van werknemers verbeteren en financiële stress verminderen, wat kan leiden tot verhoogde productiviteit, betrokkenheid en retentie. Het is een uniek voordeel waarmee uw bedrijf zich kan onderscheiden bij het aantrekken en behouden van toptalent.

Dit wordt bepaald door de werkgever, maar iedereen die op dit moment in dienst is en op de loonlijst staat komt in aanmerking, in het bijzonder werknemers die onregelmatige diensten draaien of per uur betaald worden. Of wat extra ondersteuning en flexibiliteit kunnen gebruiken.

Voor de werknemer is het altijd gratis! Wij vragen een kleine vergoeding per medewerker die actief gebruik maakt van Jixbee in de vorm van een abonnementsmodel. Hiervoor zorgen wij dat de medewerker up-and-running is en gebruik kan maken van alle en de nieuwste functies. Het bedrag is afhankelijk van de organisatie grootte. Daarnaast vragen wij transactiekosten per transactie die de medewerker doet. Ook hierbij is het afhankelijk van de grootte en aantal transacties die worden gedaan. Als werkgever kun je zelf bepalen hoeveel transacties een medewerker per maand mag doen.

Wij geven prioriteit aan de veiligheid en vertrouwelijkheid van werknemersgegevens. Ons platform maakt gebruik van industriestandaard encryptie- en beveiligingsprotocollen om persoonlijke en financiële informatie te beschermen.

Wij zijn geen bank of kredietverstrekker. Wij vragen per organisatie een bedrag op vrij te maken vanwaar alle persoonlijke betalingen worden gedaan. Wij kunnen altijd een deel aanvullen. Facturaties en terugboekingen wordenwekelijks of maandelijks gedaan.

Alle uitbetalingen worden tijdens de salarisverwerking van het totaal verdiende salaris afgetrokken en de werknemer krijgt het resterende bedrag betaald. Iedere uitbetaling wordt in het systeem geregisteerd en weergegeven op de salarisstroken voor volledige transparantie.

Als bedrijf ken jij de behoeften van jouw werknemers als geen ander. Daarom kun je bij ons compleet op maat instellen hoe werknemers om mogen gaan met onze dienst. Deze stellen wij samen met jou in. De instellingen variëren van; aantal aanvragen, max bedrag, max percentage. Maar ook welke acties ondernomen moet worden bij loonbeslagen of VOG’s.

Simpel, neem contact met ons op! We begeleiden je door het installatieproces, beantwoorden eventuele aanvullende vragen en zorgen naadloze implementatie. Ook helpen wij de medewerkers te informeren en instrueren

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.