...

Antwoord op al uw
vragen over Salaris On Demand!

Vind hieronder de antwoorden op al uw vragen
over Jixbee of probeer het zelf gratis uit!

Veelgestelde vragen (FAQ)

Jixbee is een Future of Work FinTech. Wij bieden een platform voor persoonlijk & flexibel inkomenbeheer voor elke medewerker. Salaris On Demand is een unieke employee benefit waarmee werknemers vóór de reguliere betaaldag toegang krijgen tot een deel van hun verdiende salaris. Het biedt financiële flexibiliteit en helpt onmiddellijke financiële behoeften te verlichten.

Jixbee is een Plug & Play oplossing voor de meeste HR/salarissystemen door onze API. Hierdoor is de implementatie erg makkelijk en verlopen de uitbetaling en verwerking in de salarisadministratie secuur, veilig & snel. Ons team regelt de integratie met de bestaande salarissystemen. Alle betalingen verlopen geheel automatisch en autonoom. Wij bieden uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces. SOD kan het financiële welzijn van werknemers verbeteren en financiële stress verminderen, wat kan leiden tot verhoogde productiviteit, betrokkenheid en retentie. Het is een uniek voordeel waarmee uw bedrijf zich kan onderscheiden bij het aantrekken en behouden van toptalent.
We leven allemaal in een online en on-demand wereld. Dit geld nu ook voor inkomen. Rekening en uitgaven zijn niet meer op elkaar afgestemd en er zijn verschillende behoeften tussen jong & oud. Jixbee maakt inkomenbeheer voor iedereen inzichtelijk, persoonlijke & makkelijk. Iedereen die op dit moment in dienst is en op de loonlijst staat komt dus in aanmerking, in het bijzonder werknemers die onregelmatige diensten draaien of per uur betaald worden. Of wat extra ondersteuning en flexibiliteit kunnen gebruiken.

Voor de werknemer is het altijd gratis! Wij vragen een kleine vergoeding per medewerker die actief gebruik maakt van Jixbee in de vorm van een abonnementsmodel. Hiervoor zorgen wij dat de medewerker up-and-running is en gebruik kan maken van alle en de nieuwste functies. Het bedrag is afhankelijk van de organisatie grootte. Daarnaast vragen wij transactiekosten per transactie die de medewerker doet. Ook hierbij is het afhankelijk van de grootte en aantal transacties die worden gedaan. Als werkgever kun je zelf bepalen hoeveel transacties een medewerker per maand mag doen.

Wij geven prioriteit aan de veiligheid en vertrouwelijkheid van werknemersgegevens. Ons platform maakt gebruik van industriestandaard encryptie- en beveiligingsprotocollen om persoonlijke en financiële informatie te beschermen.

Wij zijn geen bank of kredietverstrekker. Wij vragen per organisatie een bedrag op vrij te maken vanwaar alle persoonlijke betalingen worden gedaan. Wij kunnen altijd een deel aanvullen. Facturaties en terugboekingen wordenwekelijks of maandelijks gedaan.

Alle uitbetalingen worden tijdens de salarisverwerking van het totaal verdiende salaris afgetrokken en de werknemer krijgt het resterende bedrag betaald. Iedere uitbetaling wordt in het systeem geregisteerd en weergegeven op de salarisstroken voor volledige transparantie.

Als bedrijf ken jij de behoeften van jouw werknemers als geen ander. Daarom kun je bij ons compleet op maat instellen hoe werknemers om mogen gaan met onze dienst. Deze stellen wij samen met jou in. De instellingen variëren van; aantal aanvragen, max bedrag, max percentage. Maar ook welke acties ondernomen moet worden bij loonbeslagen of VOG’s.

Simpel, neem contact met ons op! We begeleiden je door het installatieproces, beantwoorden eventuele aanvullende vragen en zorgen naadloze implementatie. Ook helpen wij de medewerkers te informeren en instrueren. Implementeren, onboarden van de users en testen gebeurt allemaal in de span van 1 maand. In de pilot fase met een select groepje wordt er 1 payroll gedraaid en daarna kan iedereen naar wens uitgenodigd worden om gebruik te kunnen maken van Jixbee.

Join The Future

Ervaar ook de voordelen van Salaris On Demand

Standaard Uitbetaling

📅
 • Leef van salaris tot salaris
 • Lagere productiviteit
 • Lagere retentie
 • Langer durende werving
 • Hoger verzuim

Flexibele Uitbetaling

💸
 • Great place to work
 • Beter financieel welzijn
 • Hogere motivatie
 • Minder verloop
 • Future of work
 • Minder salarisadministratie
 • Unieke benefit
Boost

Download whitepaper:
voorkom geldzorgen op de werkvloer

Werknemers nemen vaak hun financiële zorgen mee naar de werkvloer. Dit heeft directe invloed op de productiviteit en werkprestaties van werknemers. Lees hoe je dit kunt voorkomen in onze whitepaper!

Download whitepaper:
voorkom geldzorgen op de werkvloer

Werknemers nemen vaak hun financiële zorgen mee naar de werkvloer. Dit heeft directe invloed op de productiviteit en werkprestaties van werknemers. Lees hoe je dit kunt voorkomen in onze whitepaper!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.